MySite Articles

BLOG YANG AKAN MEMBICARAKAN TENTANG PERNIAGAAN INTERNET DAN ISU-ISU SEMASA

 
Google Search
Google
Main sponsor

Get Suggestions For Phrase:

Brought to you by Digital Point Solutions


Changing LINKS here

Mysyed Articles

News
    The Star

    Malay mail
    HMetro
    BBC News
    Utusan Malaysia
    Al-Jazeera
    Berita Harian
Chat room session


Free shoutbox @ ShoutMix
Advertising
Download center
Affilliates


  • 100Percent Malaysian


  • da ade blog dot com
    Wednesday, June 13, 2007
    salam semua..

    maaf sebab da lame x post kat sini dan mungkin selepas ni blog ni akan luput selama-lamanye kot..sebab sy da beli satu domain ari tu..yahooo!!! akhirnya tercapai jgk nak miliki blog yg dot com sendiri..

    so, jgn segan-segan lawati di www.layanbiz.com/blog ...kite berborak kek sano plak yo...lg banyak mende menarik akan sy kongsi bersama disana nanti..skang baru lg tu..xde pape lg pon..
    posted by edi @ 9:03 AM   0 comments
    Blog saya No. 2 dalam Google Search
    Wednesday, May 23, 2007

    salam...

    Saje je ni post nak bagitau yang target saya nak dok dalam top 10 enjin carian da berjaya...YAHOOO!!!!...blog saya kelantan in heritage berjaya duduk dalam top 10 Google Search

    Tak percaya tengok gambar yang saya post tu..pastu saya punyer technorati pon ade jugak..rase bersemangat plak nak post kat blog tu dan blog yang len..
    posted by edi @ 8:42 AM   0 comments
    Senarai program skim cepat kaya
    Monday, May 21, 2007
    assalamualaikum semua..

    saya da malas nak explain tentang bende ni sebab da ramai blogger-blogger kita meng"explain" kan nya..saya hanya nak list kan semua program-program skim cepat kaya yang saya ambil dari website ustaz Zaharuddin. Antara nya...banyak ni yer:


    A

    Al-Arabic Fund
    ABB Fund
    Artemis Wealth Management
    Asia Wallet
    AM Global Management

    B

    BHG e-investment
    Bidvask Investment Ltd
    Buy-e-barrel
    Brentwood Trust Company
    Belton Market

    C

    Cambridge Capital Trading
    Capital Enhancement Club/ CEC
    CB.IRAQ
    Capital Glory Holdings Ltd


    D

    Data Saham
    Dragon Gold Sdn Bhd / Dr Iain Gray
    Duit Wayang
    Dana Futures
    Dana Modal
    Debenture Petal Trust

    E

    E-suisse Fund
    Euro America Index ( yang ni saya pernah masuk tp da keluar)
    E-Barrel

    G

    GC Group Asset Management
    Good Credit Asset Management
    Goldmill Wagner Ltd / GA Worldwide
    Global Investment Network System

    H
    Hibah Funds

    I
    IPC Shopping Services Sdn Bhd

    J
    Jai Network System Sdn Bhd

    L
    Lexworth Prestige

    M
    Mercury Acquisition Associates
    Montego Finance & Securities Berhad My Dinar
    Matrix cash
    Mind-X Solutions Sdn Bhd My Share

    O

    Oregon Invest
    Ocean Balance Ltd

    P

    Pure Investor / PIPS
    Prowealth Solutions (www.prowealthsolutions.com)

    Q
    (http://www.sc.com.my/eng/html/licensing/investors/Alert_list.html#q)
    (http://www.sc.com.my/eng/html/licensing/investors/Alert_list.html#q)

    R
    Remisier

    S

    Sunshine Empire
    Swiss Mutual Fund
    Sweden Fund
    Solid Group
    Solid Investment
    Smartcash
    Sime Securities
    Starr-Bradley Associates Inc

    T
    Tian Ping

    U

    UeBond
    United Capital Management Inc
    Universe Asset Management Inc / Tony So

    W

    Whitman Pearce & Partners

    p/s: Kalau ade rase terlibat better keluar cepat sebelum terlambat la kan....

    posted by edi @ 6:37 AM   0 comments
    100 master resell right
    Thursday, May 17, 2007
    Alang-alang da masuk bek aku post skali lagi..heheh..tadikan mase saya bukak e-mail ade la satu e-mail dr Coda Maya dan die ni memang pakar dalam IM dan saye tak rugi meng "subscribe" beliau. Tiap-tiap hari beliau memberikan satu tips yg n tip top dan paling penting sekali PERCUMA..

    Sebut percuma je memang sume orang nak..seriously talking maaa!! dah melalut ni...straight to the point ari ni Coda Maya bagi saya website tuk download 100 MRR products dan confirm ble buat duit ye dok?jadi ape kate kalau korang pegi kat sini and isi ape yang die nak and amik je sume e-book then jual..

    posted by edi @ 6:06 AM   0 comments
    Dilantik menjadi moderator kat Forum Jom Berniaga
    Semahunye saya ingin meminta maaf sebab sekarang ni busy sikit..memang kene remind la ye tiap2 kali saya masuk dalam ni. Takde ape pon sebenarnye cume nak share dengan kawan-kawan kat dalam ni tentang berita gembira je..bagi saya gembira la sebab ni first time ever in my life.heheh...Memang diakui saya memang slalu lepak kat forum Jom berniaga dan slalu jugak saya post kan mende2 free kat situ. Saya pon slalu jugak chat ngan Admin saudara Labanon kat c2 dan die cite la yang forum tu skang Spammer memang berleluasa..kesian pulak saye dengar dan saya akui memang banyak.Entah dari mane la datangnye mereka ni...

    Sebelum tu saya ade meng"offer" kan diri saya nak jd moderator kat Freebie nye section sebab saya suke sangat lepak situ.Everything is free there dan saye pulak suke post mende2 free kat c2..tp len pulak citenye..Cadangan saya di time Labanon tp yg buat saya gabra skang ni die bagi saye control sepenuhnye forum tu..What a worst thing!!

    Jadinye saye diarahkan oleh saudara Labanon suh cari moderator yang diharapkan boleh meng"Aktif" kan diri and contribute something there. Saya sebenarnye takde la pakar sangat dalam bidang nak cr moderator ni tp kalau ade yg nak men"offer" kan diri cam saya buat dulu xde hal nye tp syarat kene aktif la..pastu kite sama-sama tolong Labanon and other admin tuk menghapuskan SPAMMER kat dalam tu.
    posted by edi @ 5:29 AM   0 comments

    Dapatkan up-date terbaru dengan mendaftar diri anda disini

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

    About Me


    Previous Post
    Archives
    Blogger links
    Pro blogger
    Powered by

    Free Blogger Templates

    BLOGGER

    Subscribe to
    Posts [
    Atom]

    Feed Burner


    Technorati Profile
    iPing-it!
    Google Reader or Homepage
    Add to Technorati Favorites
    SEO Tools

    Reminder

    © 2005 Mysyed Articles Template by Isnaini Dot Com